SHMYO Arasınav Mazeret Başvurusu Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Çeşitli nedenlerden ötürü 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınavlarına giremeyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan başvuru formunu indirip el yazısı ile doldurup imzalayarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yaparken dikkat edilecek hususlar aşağıda sıralanmıştır.1) Mazeret Sınavı Başvuru  formunun Çıktısını alıp doldurmanız gerekmektedir. (Dijital ortamdan doldurulan ve imzalanan belgeler kabul edilmeyecektir)2) Belgeyi doldurduktan sonra yine pdf. formatlı olacak şekilde shmyo@avrasya.edu.tr adresine mazeret nedeninizi belirtir belgeler ile beraber mail gönderip, asıl  belgeleri posta yolu ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne göndermeniz gerekmektedir. (Açık adres web sayfasında mevcuttur)3) Bu duyuruya sadece Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri içindir.4) Son Başvuru tarihi; 09.12.2020’dir. Sağlık Raporu Bulunan öğrenciler rapor bitiminden sonra 3 iş günü içerisinde başvuru yapmalıdır.

SHMYO Mazeret Sınavı Başvuru Dilekçesi